megcsalás - megbocsátás – Orvos válaszol – Lélektõl lélekig

Orvos válaszol

Lélektõl lélekig
Dusi Ferenc, a ´gyalogpap´
megcsalás - megbocsátás

Tisztelt Uram!

Kérem segítsen nekem. 5 éves a kapcsolatunk barátnõmmel, és többször is volt olyan, hogy kalandoztam az interneten, és lányokkal flörtöltem. Igazából az éles találkozásig senkivel nem jutottam el, azt valahogy nem is akartam. Általában olyankor jön ez rám, amikor nem vagyok jó passzban, pl. vizsgaidõszak, vagy egyéb gondok. Egyébként a szex általában jó a barátnõmmel, nem hiszem hogy ez motivál.
A probléma a következõ: a kedvesemnek tavasszal megkértem a kezét, mindketten boldogok voltunk, de két hete ismét abba a hibába estem, hogy a neten flörtölgettem. A barátnõm tudomására jutott, és szakított velem.
Azt mondja, nem haragszik, és nem is az a baja konkrétan, hogy ez megtörtént... Hanem az, hogy mikor megkértem a kezét, abban bízott, soha többet ilyen igényem nem lesz.
És ha most is lett, akkor ha összeházasodunk, mi a biztosíték, hogy nem fog elõtörni belõlem ez a furcsa vágy?
Ezért bár nagyon szeret, nem akar velem élni...
Tudom, csak úgy szerezhetem vissza, ha teljes bizonyságot szerezhet arról, hogy többé ez soha nem történhet meg. Sokat gondolkoztam, hogyan tudom ezt bebizonyítani neki (azon kívül, hogy megfogadom és tényleg mindent megteszek), de nincs semmi meggyõzõ ötletem.
Én tényleg bármit megteszek, csak ezt nem tudom bebizonyítani neki, így elõre, hosszú távra.

Kérem segítsen!

Hálás köszönettel:
Zoli
dembrin@vipmail.hu

2005-07-07 13:00:26

Kedves \"megcsalás...stb.\" Amit fõzött úgy látom meg kellet egye. Most már ne fõzzön, ha nem akar megint ilyen ebédet. DF