Személyes ügy: 2. – Orvos válaszol – Lélektõl lélekig

Orvos válaszol

Lélektõl lélekig
Dusi Ferenc, a ´gyalogpap´
Személyes ügy: 2.

Kedves Dusicza Ferenc!
Pár nappal ezelõtt felebaráti szeretettel felhívtam a figyelmét arra a tényre, hogy \"a nagy plagizátor\" alighanem megkísértette önt. Tájékoztattam, hogy a \"Gyalogpap\" kifejezés foglalt: egy rendkívüli személyiség választotta munkásságához ezt a nevet: dr. Enzsöl Ellák volt Rákoscsaba-újtelepi plébános, író, újságíró, aki immár csaknem tíz esztendeje a legfõbb szerkesztõ asztalára helyezte élete kéziratát. Ellák írásai a Zsaru magazin elsõ évfolyamaiban több, mint tízmillió példányban láttak nyomdafestéket (ellenõrizhetõ: Magyar Média Analízis - Szonda Ipsos), könyvei ma is keresettek és népszerûek.
Megadtam önnek közvetlen e-mail címemet, hogy ha polémiát kívánna folytatni velem e tárgyban, könnyen elérhessen. Ön figyelmen kívül hagyta jóindulatú levelemet.
Ezzel kíváncsivá tett: csaknem minden írását elolvastam az elmúlt napokban, ami a neten elérhetõ: õszinte elismerést váltott ki belõlem tudományos felkészültsége, a modern kor lehetõségeivel és veszélyeivel kapcsolatos vélekedése. Annál inkább nem értem tehát hallgatását. Nem kapta meg üzenetemet? Esetleg annyira jelentéktelennek érzi ügyemet, hogy méltatlannak tart a válaszra? Kérem, legalább nyugtasson meg: eljutottak önhöz a szavaim... csak hát... Ön saját magát esetleg igazabb gyalogpapnak tartja, mint én elhalt barátomat. Gyakorló újságíróként, oktatóként és nem utolsó sorban az Úr szõlejének napszámosaként nem hallgathat a végtelenségig egy ilyen kényes ügyben.
Kérem, tiszteljen meg azzal, hogy válaszol levelemre.
Üdvözlettel: Fábián L. Gyula
fabian@realved.hu
0630-212-90-17

2005-11-15 13:34:02

Tisztelt Uram, válaszoltam nem értem miért nem kapta meg. Amint technikailag lehetséges meg fog szûnni e nev kiírása, de nálam már addig is, megértem önt, bár nem tartom magam még kis plagizátornak sem. üdvözlettel. DF