hasi zsírleszívás – Orvos válaszol – plasztikai sebész

Orvos válaszol

plasztikai sebész
Dr. Jánky György
hasi zsírleszívás

Tisztelt Doktor Úr!

28 éves férfi vagyok, eredetileg vékony testalkatú. Rendszeresen járok konditerembe, a kezdetekhez képest több év alatt sikerült úgy 15 kilót felszednem, amelynek nagy része izom, azonban az első években, amikor még nem voltam olyan rutinos az étkezésben, a hasamra stabil és makacs felesleg húzódott. Sok módszert kipróbáltam, és semmi sem oldotta meg a problémát. Mindenképpen hatékony és tartós megoldást szeretnék. A hasi zsírleszívásról kérdezném az alábbiakat.
1.) Mennyire hatékony és tartós az eredmény? (figyelembe véve, hogy az étkezésem kiegyensúlyozott mind minőségileg, mind kalóriaszámban, és a sporttal is összhangban tartom)
2.) Mennyi az esélye, hogy utána csúnya, egyenetlen lesz a bőr azon a területen? (nem nagy, de makacs a felesleg)
3.) Lábadozásnál milyen tartamra lehet számítani? (a munkába állás mennyivel a műtét után lehetséges? Irodai munkát végzek.)


Köszönettel:

Fekete Iván

2010-11-10 22:14:26

Tisztelt uram!
Látnom kell majd valamikor, hogy alkalmas-e a zsirszívásra. Kérdéseire a válasz: 1. hatékony és tartós, ha valaki nem visz be utána mértéktelenül fölös kalóriákat.2. sima marad a bőr 3. Rugalmas haskötőt kell viselni 6 hétig, ez nem látszik a ruha alatt. Műtét utáni 2-3 napot otthon tölthet, aztán nyugodtan mehet dolgozni.Üdvözlettel: JGy