Implantátum – Orvos válaszol – plasztikai sebész

Orvos válaszol

plasztikai sebész
Dr. Jánky György
Implantátum

Tisztelt Dr. Jánky György!

Mellnagyobbításhoz használt implantátumok kapcsán kérném a tanácsát. Jellemzően mindenhol más-más implantátumot mondanak megbízhatónak. Szeretném megkérdezni, Ön szerint melyik implantátum az amit \"érdemes\" választani. Illetve melyik az amit ugyan adott esetben olcsóbban ajánlanak, de jobb tőle óvakodni? Sajnos nem mindegyik típusról tudtam interneten információt szerezni, ezért fordulok Önhöz.(Márkák, amiket eddig ajánlottak: Mentor, Sebbin, BellaGel /remélem ez utóbbit jól írtam/, Eurosilicon, Nagor, Perthese, Allergan, Silimed)
Valamint szeretném megkérdezni, hogy mi az oka annak, hogy mindenhol másikat ajánlanak? Van lehetőség arra, hogy az ember utánanézzen egy-egy márkának a végső döntés előtt, ha igen, hol?

Várom válaszát!
Köszönettel: J.

2012-01-23 19:27:31

Kedves Érdeklődő!
Kongresszuson voltam külföldön, azért kések a válasszal. Márkák, amik ajánlottak: Mentor, Eurosilicone, Natrelle, még a Nagor is. A többivel nincs tapasztalatom. Amelyik orvos forgalmazza is a betéteket, (Sebbin,) nyilván, hogy azt fogja ajánlani, mert neki a külföldi gyártó direktbe fél áron adja, mint a kiskereskedelmi ár, amiért pl. én megvenném valamelyik Mo-i forgalmazótól. A fent felsorolt betétek biztosan jó minőségűek, kb. 20 éve használom a műtéteimnél.
Üdvözlettel:
Dr.Jánky György
www.janky.hu