Orvos válaszol

plasztikai sebész
Dr. Jánky György
mellplasztika

Jo napot Kivanok,


A problemam az, hogy nagyon kicsi a mellem, es szeretnek szilikon implantatumokat teteni, csak az tart vissza, hogy ha szulni fogok akkor fogok-e tudni szoptatni az implantatumtol , vagy az miatt nem fog kepzodni tejem?
On milyen minosegu implantatumot ajanlana, ha van koztuk kulonbseg es azt kell egy bizonyos ido elteltevel cserelni, vagy kiszedni?

Koszonettel es tisztelettel!

2011-03-20 18:45:54

Kedves Érdeklődő!
A web oldalamon: www.janky.hu nagyon sok információt talál a mellnagyobbításról. Én izom alá ültetem, tehát a betét nem érintkezik a mell mirigyállományával, szoptatni ettől biztosan fog tudni.Csak jó minőségű implantatummal érdemes dolgozni. Én az Eurosilicone, a Mentor és Natrelle (CUI) tipusokat használom. Ezekre örök garancia van. Ha érdekli a beavatkozás, keressen meg rendelőmben. Előzetes telefonbejelentkezés: 06-20-934-8778.
Üdvözlettel: Dr. Jánky György