sebészeti varrat eltűntetése arcról 2. – Orvos válaszol – plasztikai sebész

Orvos válaszol

plasztikai sebész
Dr. Jánky György
sebészeti varrat eltűntetése arcról 2.

Tisztelt Dr. Jánky György úr!

Nagyon köszönöm korábbi válaszát!
A kérdésem az volt, hogy amennyiben az arcomon lévő anyajegy kimetszését egy onkológus sebésszel elvégeztetném, és a beavatkozás után csúnya heg keletkezne,
azt lehetne-e egy második, plasztikai műtéttel korrigálni, és így minimalizálni a heget? (Az onkológus rám bízta a döntést: Egyelőre egészséges az anyajegy, de, mivel folyamatosan duzzad, és sötét, mindenképp figyelnem kell, és a mechanika behatásoktól óvni.)
(Csak azért aggódom, mert örök életemre nem akarok úgy kinézni, mint egy Jean Valjean, és nem ismerem, milyen szépen dolgozik az, akinél műtétre mehetnék a Kék Golyó u-ban.)

Köszönettel: Körmendi Krisztina

2011-03-31 16:24:49

Kedves Krisztina!
Egyszerűbb először szépen megvarrni, mert utána a javítás soha nem ad olyan jó eredményt.Egy csúnya heg kimetszésénél soha nem lesz kisebb a varratvonal, csak hosszabb az eredetinél, mivel a hibásat is ki kell metszeni.
A szövettani vizsgálatot és műtétet nálunk is elvégeztetheti, csak itt nincs TB támogatás, mivel magánrendelő. Ha érdekli a beavatkozás, keressen meg rendelőmben. Előzetes telefonbejelentkezés: 06-20-934-8778
Címem.1114 Budapest, Bartók Béla út. 1. III.em.
A Gellért szálló melletti ház.
Üdvözlettel.
Dr. Jánky György
www.janky.hu