Frigid a Kedvesem? – Orvos válaszol – szexuálpszichológus

Orvos válaszol

szexuálpszichológus
Molnár Tamás
Frigid a Kedvesem?

Tiszteletem Tanár Úr! 25 éves srác vagyok 5 éves kapcsolatom van, amiben eddíg jol éreztem magam, de nagyon keveslem a heti egyszeri alkalmat a szeretkezésre!Hiába vagyunk sokat vagy keveset együtt páromnak heti 1 nél több együttlét meger?ltet?!Én szinte nap mint nap kívánnám.Emiatt nem tudok sajnos komolyabb szintre lépni a kapcsolattal, már lassan a kiutat keresem.Nagyon sok mindent ki szerettem volna probálni de kedvesem érzéketlen ezekre, így feladtam!? inkább alszik a szex helyett!Normális a párom viselkedése?Esetleg tudom növelni valamivel a szexuális vágyait?
Köszönöm!

2006-12-28 10:24:07

Kedves Fiatalember ! Szerintem meg kellene beszélniük, hogy mi a háttere párja passzivitásának. Õ mire vágyik? Vagy talán zavarja õt valami magában? Végsõ esetben ebben egy szakember is segíthetne pl párterápiás keretek között. Nem frigid a kedvese!
Kérem, 2007 február 5-ig ne írjanak ide kérdéseket. Ne kérjenek itt segítséget, mert pszichoterapeuta képzésem miatt a levelek válaszolását nem tudom vállalni.
Minden jót, üdvözlettel: Molnár Tamás szexuálpszichológus. http://szexterapia.hu E-mail: molnar@t-online.hu Friss, napi internet napló: Az Ön problémájához illõ témákkal is: http://szexterapia.blogter.hu . Tel: 06-70-2155455