mi a gond?? – Orvos válaszol – szexuálpszichológus

Orvos válaszol

szexuálpszichológus
Molnár Tamás
mi a gond??

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a barátn?m teherbe esett hét honapos terhes de nem is örül neki fogyokurázott egy id?be nem akar bálna lenni!! én szeretnék ott lenni a szülésnél de nem engedi azt mondja hogy császárt fogja kérni!! lehet azt csak ugy kérni??? szeretnék jelen lenni de mint aki meglenne örülve kiabál velem ideges és nem boldog ! még alig vettünk pár dolgot a babának mindennek ellent mondd sokat sir egy id?be megakarta ölni magát aztán ugy tünt jobban érzi magát !! mit tegyek vigyem orvoshozde akkor az lenne a baj hogy bolondnak nézem! mit tegyek?? kérem ha tud segítsen! el?re is köszönöm!!

2006-12-22 22:39:28

Kedves Uram ! Mi a gond? Elsõsorban Önöknek kellene ezt megbeszélni. Pszichiátriai beavatkozásra, pszichoterápiára is szükség lehet. Igen, jó lenne, ha együtt tudnának bemenni egy pszichiátriára vagy egy pszichoterápiás rendelésre. Senki sem nézné magukat bolondnak.

Kérem, 2007 február 5-ig ne írjanak ide kérdéseket. Ne kérjenek itt segítséget, mert pszichoterapeuta képzésem miatt a levelek válaszolását nem tudom vállalni.
Minden jót, üdvözlettel: Molnár Tamás szexuálpszichológus. http://szexterapia.hu E-mail: molnar@t-online.hu Friss, napi internet napló: Az Ön problémájához illõ témákkal is: http://szexterapia.blogter.hu . Tel: 06-70-2155455