miért? – Orvos válaszol – szexuálpszichológus

Orvos válaszol

szexuálpszichológus
Molnár Tamás
miért?

Kedves Molnár Tamás !
Férjemmel minden nap szeretkezünk. Ö ennek ellenére pornókat és maszturbáló nöket tölt le a netr?l és állandóan nézi. Engem ez nagyon zavar és már többször szóltam is érte. De mintha a falnak beszélnék. Miért csinálja ezt? Kérem válaszoljon,mert már ezt nem birom.
Köszönöm!

2007-01-17 18:56:33

Kedves Hölgyem !
Szeretném megnyugtatni. A férfiak nagy része néz pornót. Esetleg még önkielégítést is folytat rá. Ennek mégsincs semmi kapcsolata azzal, hogy a párját mennyire kívánja. Vagy hogy szerelmes-e belé. A pszichológusok megállapították, hogy ezek egymástól függetlenül mûködnek. A pornó/önki nem megy a párkapcsolati szex rovására. Sõt, néha segíthet. Ha a férjével mûködik a szex, ne legyen féltékeny virtuális pornósztárokra.
Kérem, 2007 február 8-ig ne írjanak ide kérdéseket. Ne kérjenek itt segítséget, mert pszichoterapeuta képzésem miatt a levelek válaszolását nem tudom vállalni.
Minden jót, üdvözlettel: Molnár Tamás szexuálpszichológus. http://szexterapia.hu E-mail: molnar@t-online.hu Friss, napi internet napló: Az Ön problémájához illõ témákkal is: http://szexterapia.blogter.hu . Tel: 06-70-2155455