baba lenne – Orvos válaszol – szülész-nõgyógyász
új kérdés

Orvos válaszol

szülész-nõgyógyász
Dr. Petróczi István
baba lenne

Jó napot!
Olyan problémával fordulnék önhöz,hogy a férjemmel a ciklus 3.napján szeretkeztünk védekezés nélkül(sokak szerint lehetetlen ilyenkor teherbe esni stb) nekem napra pontosan szülés óta 28 napos a ciklusom,most mégis 2.napja késik.tegnap teszteltem,igaz nem reggeli vizeletből ami teljesen negatív lett.szerintetek mégis terhes lennék?tervezzük a kistestvérkét de nem most azonnal.viszont a mellem érzékenyebb kicsit,a hasam pedig folyamatosan görcsöl,tényleg folyamatosan és sokkal többet pisilek.lehet ez felfázás is?sokszor inkább a jobb petefészkemben érzem a görcsöt-feszülést.Jövő szerdán rendel az orvosom,remélem semmi komoly bajom.illetve pisilésnél is néha érzek egy kis feszítő érzést az egyik petefészkemnél.Ön szerint felfázásra gondoljak vagy inkább kisbabára?

2015-11-13 13:28:56

Leginkább folyás okozta hólyaghurutra gondoljon, amit jó lenne mielőbb kezelni, nehogy rámenjen a veséjére. Menjen másik orvoshoz, aki tudja fogadni..
A babát valószínűtlennek tartom, bár ha most nem akar, akkor bölcsebb lenne tablettát szedni.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István