égetőérzés – Orvos válaszol – szülész-nőgyógyász és természetgyógyász

Orvos válaszol

szülész-nőgyógyász és természetgyógyász
Ifj. Dr. Petróczi István
égetőérzés

Kedves Doktor Úr!

Az utóbbi időkben egy kellemetlen dolog merült fel a szexuális életemben.

Kb. egy évig egyáltalán nem éltem szexuális életet, de pár hónapja lett párom és eljutottunk a szexig. Az első alkalomnál olyan érzésem volt, mint ha az egész szemérem ajkam bedagadna, égett, fájt. (ez azért is lepett meg, mert kellően benedvesedtem) Majd másnap szörnyen fájt a pisilés, ahogy felfázásnál szokott.

Elrohantam a nőgyógyászomhoz, kivizsgált, de semmi furcsát nem talált. (nem gomba, vagy egyéb fertőzés és egy fertőtlenítő kúrát is végig csináltam)

A problémám viszont azóta is fenn áll. Szex után folyton megismétlődik ez a fájdalmas viszkető érzés. Sokszor abba kell hagyni, mert fáj, közben pedig nagyon nedves vagyok... (a szeretkezés tempójától függetlenül fáj és óvszer nélkül - óvszer esetében még intenzívebb ez a fájdalom -, nuvaring gyűrűvel védekezünk)

A minap olvastam egy könyvet, amiben említették, hogy hosszú kihagyás után a testet leterheli a hirtelen szex és ettől előfordulhatnak ilyen tünetek. Ez valóban igaz lehet? Van olyan gyógynövény, amivel ilyenkor kezelni tudnám a fájdalmakat, a viszkető-égető érzést? Előfordulhat, hogy a partnerem testnedvei okozzák ezt számomra?

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

2010-10-25 18:17:50

1. A leírtak ellenére én hüvelyi fertőzésre gondolok.
2. Nem hiszem, hogy az ondó okozza
3. Kezelést akkor tud rá keresni, ha tudja mi okozza
Ha gondolja, keressen meg, kivizsgálom.
Üdvözlettel:
Petróczi dr