egészségfelmérés – Orvos válaszol – Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs

Orvos válaszol

Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs
Meridian Centrum
egészségfelmérés

Hogyan lehet feltérképezni önöknél,milyen az egészségi állapot,mert jobban szeretjük a természetes gyógynövényekbõl készült termékeket.A gyerek nagyon leromlott immunháztartással sokat beteg,de nem akarunk sok antibiotikumot adni neki.Jobban szeretnénk az önök módszerével javítani egészségi állapotán.Köszönöm

2005-02-16 19:26:34

Egészségfelmérés.

Elõször is kérdése több témakört ölel fel. Mielõtt bármit javasolnék önöknek a legfontosabb:
MENNYI IDÕS A GYERMEK?
A konkrét terápia felállításához, illetve a megfelelõ eszköz kiválasztásához ez feltétlenül fontos.

Az egészségi állapot felmérésére manapság már rengeteg kitûnõ technika, technológia létezik. Székesfehérváron a Meridián Centrumban, kétféle gép áll rendelkezésre.
Mindkettõ biorezonancián alapuló diagnosztikai és terápiás vizsgálatra képes.
Elõszõr a dr. Voll féle bioenergetikai mérést javasolnám Önöknek, mely a következõ:
Voll-teszt: az ismert akupunktúrás pontokra ingeráramot bocsátanak, s közben egy speciális mûszerrel mérik a szövetek vezetõképességét. Ezzel az adott pontokhoz és meridiánhoz tartozó szervek funkcionális állapotáról és szabályozhatóságáról kapunk képet.Összességében a Voll-teszt belsõ szerveink funkciójáról, szabályzómechanizmusairól, a szervezet vitalitásáról, az egyes szervek alul, vagy túlmûködésérõl, terheltségérõl ad tájékoztatást. Ám a strukturális elváltozások gyanúját is felveti, és sok segítséget adhat a hozzáértõ számára a további vizsgálatokhoz, illetve a terápiás terv felállításához. Már a tünetek megjelenése elõtt elárulják a kezdõdõ bajt. A \"kiegészítõ\" vizsgálatok óriási elõnye, hogy gyakran már a strukturális vagy funkcionális elváltozások elõtt tükrözik, az orvos tudomására hozzák a szervezetünkben végbemenõ változásokat, eltéréseket.
Jelzik például az immungyengeséget, a fertõzésre való hajlamot, a szövetekben lévõ túlzott salakanyag-felhalmozódást, az alulmûködõ vagy túlterhelt szerveket és a szervezet gyenge pontjait. Pedig gyakran ezek az elváltozások a laborleletekben nem okoznak elváltozást, és tünettel sem járnak, így hosszú ideig akár teljesen \"némák\" maradnak!
Itt lehetõség van az un. góckutatás után megkeresni a megfelelõ gyógynövényeket, melyek az adott problémára megoldást jelenthetnek, ugyanis hatóanyaguk rezgésmintáját a szervezetbe lehet juttatni, anélkül, hogy ténylegesen be kellene venni azokat.

Nelson-féle biofeedback: szintén biorezinancia elve alapján mûködõ készülék, amely már bõvebb felvilágosítást tud adni az esetleges problémákról, és a szervezettel kommunikálva megfelelõ terápiás kezelések is végezhetõek vele.
Itt vizsgálni tudjuk az adott gyógytermékek felszívódási hatásfokát, szervezetbe való hasznosulását is.
Mivel a betegségek 80-85%-ban a háttérben valamilyen lelki probléma, stresszes állapot áll, mindenképpen ajánlanék a gyermeknek imunerõsítéssel egybekötött lazító kúrát, speciális vitaminkoncentrátumot mely természetben megtalálható anyagokból áll.
Amennyiben kielégítõnek találja válaszomat elõzetes egyeztetés után szeretettel várjuk a MERIDIÁN Centrumban.