Fogyás – Orvos válaszol – Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs

Orvos válaszol

Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs
Meridian Centrum
Fogyás

Tisztelt Doktor Úr/Nõ

A problémám talán egyszerû, de nekem mégis sok gondot jelent. 188 cm-es férfi vagyok 86-87 kg-os súllyal. Ez végül is nem lenne olyan vészes, csak az a baj, hogy az összes felesleg a hasamon gyûlik össze. Pár éve sikeresen leadtam a kilókat, és tényleg jól éreztem magam. Akkor mnapi rendszerességgel tornáztam, és figyeltem az étkezésre is. Amióta viszont dolgozom szépen fokozatosan jönnek fel a kilók. Irodában dolgozok, gép elõtt napi 9-10 órát, esélyem sincs a testmozgásra. Este már sem energiám, sem idõm nincs a tornázásra. Nem sokat eszek, de az üzemi étkezés miatt nem válogathatok. Mit tegyek, hogy lemenjen a hasamról a felesleg? Nemrégen kipróbáltam a kristálygombát is, de attól is inkább híztam. Abbahagytam. most gondoltam kipróbálom a szauna-övet. Önnek mi a véleménye errõl? Mit tanácsol nekem? Esetleg milyen gyakorlatokat kell végeznem? kérem segítsen nekem!

2006-03-02 14:29:56

Kedves...

A megoldást Ön is tudja hiszen írta is, hogy amikor más életformát folytatott akkor a kilók is leszaladtak. Mást én sem tudok tanácsolni. Felejtse el a
különféle csábos ajánlatokat amik mozgás nélküli fogyásra biztatják! Fogyasszon napi 2-3 liter vizet, sok rostanyagot, fehérjét, és kevés szénhidrátot.
Végezzen minden nap rendszeres testmozgást! Csak ez az egy megoldás létezik!!!

Üdvözlettel: Meridián Centrum