Nem tudom miben higgyek... – Orvos válaszol – Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs

Orvos válaszol

Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs
Meridian Centrum
Nem tudom miben higgyek...

Üdvözlöm!
14 éves lányommal kapcsolatban kérném véleményét. Szakaszosan küzdünk különbözó problémákkal, szervi okot az orvosok nem találtak. Tünetek pl: havi többszöri menses, vérszegénység, hasi és gyomor fájdalmak, börkiûtések, ekcéma, hát és gerincfájdalom, fáradtság, gyengeség, hangulatváltozások stb. Orvostól-orvosig járunk, újabb és újabb gyógyszerek, (elég gyógyszerellenes vagyok) de nem találjuk a megoldást. Mind ez jelentõs idõ és költségvonzattal jár. Egy ismerõsöm ajánlására 2 hete elmentünk egy mûszeres toxik vizsgálatra. Mivel nem bíztam a dologban nem mondtam a gyerek állapotáról semmit, ennek ellenére sorolták tüneti problémáit. Meglepõ az eredmény. A gyerek szervezetõben penészgomba található. Elkezdtünk egy speciális diétát és többféle gyógykészítménybõl álló kezelést. Érdekelne a véleménye fentiekkel kapcsolatban, valamint javaslata, hogy (ha ez a \"dolog\" sem használ) merre induljunk...? Nagyon várom a válaszát!!!!!!! \"egy kétségbeesett szülõ\"

2006-03-03 12:17:28

Kedves ……

A leírt tünetek alapján én is a mûszeres vizsgálatot javasoltam volna. A leírt tünetegyüttes kísértetiesen hasonlít egy gombás toxikus fertõzésre. (pl. Candida)
Amit a kolléga javasolt táplálkozásban az nagyon helyes, de nagyon fontos még a napi rendszeres folyadékfogyasztás is. A folyadék szénsavmentes, jó minõségû víz legyen és minimum 30ml/testsúlykilógram/nap.

Üdv: Meridián Centrum