Orvos válaszol

Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs
Meridian Centrum
Nem tudom miben higgyek...

Üdvözlöm!
14 éves lányommal kapcsolatban kérném véleményét. Szakaszosan küzdünk különbözó problémákkal, szervi okot az orvosok nem találtak. Tünetek pl: havi többszöri menses, vérszegénység, hasi és gyomor fájdalmak, börkiûtések, ekcéma, hát és gerincfájdalom, fáradtság, gyengeség, hangulatváltozások stb. Orvostól-orvosig járunk, újabb és újabb gyógyszerek, (elég gyógyszerellenes vagyok) de nem találjuk a megoldást. Mind ez jelentõs idõ és költségvonzattal jár. Egy ismerõsöm ajánlására 2 hete elmentünk egy mûszeres toxik vizsgálatra. Mivel nem bíztam a dologban nem mondtam a gyerek állapotáról semmit, ennek ellenére sorolták tüneti problémáit. Meglepõ az eredmény. A gyerek szervezetõben penészgomba található. Elkezdtünk egy speciális diétát és többféle gyógykészítménybõl álló kezelést. Érdekelne a véleménye fentiekkel kapcsolatban, valamint javaslata, hogy (ha ez a \"dolog\" sem használ) merre induljunk...? Nagyon várom a válaszát!!!!!!! \"egy kétségbeesett szülõ\"

2006-03-03 12:17:28

Kedves ……

A leírt tünetek alapján én is a mûszeres vizsgálatot javasoltam volna. A leírt tünetegyüttes kísértetiesen hasonlít egy gombás toxikus fertõzésre. (pl. Candida)
Amit a kolléga javasolt táplálkozásban az nagyon helyes, de nagyon fontos még a napi rendszeres folyadékfogyasztás is. A folyadék szénsavmentes, jó minõségû víz legyen és minimum 30ml/testsúlykilógram/nap.

Üdv: Meridián Centrum