trükkös fekély – Orvos válaszol – Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs

Orvos válaszol

Természetgyógyászat, bioenergetika, testmasszázs
Meridian Centrum
trükkös fekély

Kedves Weborvos,
Egy éve küzdök egy gyomorfekélynek t?nô problémával. Azonosították a helikobaktériumot, megkaptam a hármas kezelést, volt hasi röntgen... stb, de még mindig foilyamatosan kell szednem a Controllocot, mert nélküle szúrkál, nyom...stb. Alkohgolt nem ittam és most még inkább, nem is dohányzom, és a stressz sem annyira jellemzô.
Most a barátnômnek is hasonló problémái lettek, ami a szolidaritás ellenére nem boldogít, hiszen még én sem látom a végét.
Lehet eme probléma más is, mint fekély, illetve milyen megoldást javasol, ill, milyen gyanú merülhet fel még?

Köszönettel: E. Z

2006-03-17 13:30:36


Tisztelt E. Z.

Amit a problémájára ajánlani tudok az egy növényi alapanyagú készítmény: STOMASTICA

Ajánlott alkalmazási terület:
Bélmikróba-ellenes. Csökkenti a hasi diszkomfortot, émelygést, hasi puffadást, hasi görcsöket, az ételmérgezés tüneteit. Gyógyítja a fekélyeket. Eltávolítja a belekbõl a gázokat.
Hagyományos és elterjedt használat:
A Stomastica nagyon hatékony készítmény, amit arra terveztek, hogy gyógyítsa és csillapítsa a gyomor és az emésztõ traktust azáltal, hogy bevonja a belsõ falát. Úgy hat, mint egy antacida, továbbá elpusztítja azokat a baktériumokat, melyek a diszkomfort érzést okozzák. Ez a termék bizmutot, mézgasavat és berberin szulfát kivonatot tartalmaz.
A bizmutot a gyomor diszkomfort csökkentésére használják és egyéb gyógyszeres kezeléssel együtt alkalmazva alkalmas a Helicobacter pylori csökkentésére is. A bizmut a szövetekkel reagálva csapadékot képez, mely mint egy barrier, meggátolja további gyulladás kialakulását a savval való érintkezés megakadályozása révén.
A mézga gumi bevonja a gyomor falát, mely ha a baktériumok hatására megszûnik, mind gyomor- mind duodenális (patkóbél) fekély képzõdhet. A mézga gumi visszaállítja ezt a védelmi faktort és segít bevonni a gyomor és a vékonybél belsõ falát.
A berberin szulfát a Goldenseal gyökér aktív alkotója, mely egy igen hatékony antibakteriális hatású növényi kivonat.
A Stomastica nagyon hatékony az émelygés hányás, gyomor-bélrendszeri diszkomfort, puffadás és gázok okozta tünetek enyhítésére.
Ajánlott adagolás:
3-4 kapszula naponta 1-4 alkalommal vagy szükség szerint, friss vízzel étkezések között bevenni.
Terhesség esetén ne használja!

Üdv: Meridián Centrum